TV 2 | Østjylland

Mød TV 2 | ØSTJYLLANDS studieværter

Åse Andersson 

  Foto: Morten Rasmussen

Åse Andersson er født og opvokset i Nordsjælland. Fra 1989 til 1997 boede hun i USA, hvor hun uddannede sig til journalist på Indiana University.

Hun kom til TV 2 | ØSTJYLLAND i juli 2006. Inden da arbejdede hun som studievært på TV/MIDTVEST i Holstebro.

Foruden at være studievært i nyhedsudsendelserne på TV 2 | ØSTJYLLAND er Åse også vært på programmerne Magtens Mennesker og Kaffeklubben. Hun var desuden vært i valg-udsendelserne i forbindelse med det seneste kommunalvalg.

I dag bor Åse Andersson med sin familie i Silkeborg. Fritiden bliver brugt på familie og venner samt løbeture. Hun har desuden altid en bog i nærheden - helst fiktion.

Mailadresse: asan@tv2oj.dk

 

Gitte Bastian

  Foto: Agnete Schlichtkrull

Gitte Bastian er født og opvokset i København, men flyttede som 17-årig til Aarhus. Her har hun boet det meste af tiden siden da.

Hun har tidligere arbejdet med markedsføring i it-branchen. Senere kastede hun sig over journalistikken og blev i 2010 uddannet fra Journalisthøjskolen i Aarhus.

Som journalist har Gitte Bastian blandt andet arbejdet med virksomhedskommunikation, magasinartikler samt senest som studievært i en intern morgenudsendelse for Jyske Bank-ansatte.

Privat bor hun med sin mand og to børn i Egå i Aarhus. Derudover har hun en - med egne ord - helt ualmindeligt klog Jack Russel-terrier ved navn Bobby.

Mailadresse: giba@tv2oj.dk

 

Anna Louise Tranæs Didriksen 

  Foto: Agnete Schlichtkrull

Ud over at være i dyrepasser-lære som vært i programmet ”Vild med dyr” er hun også studievært i nyhedsudsendelserne.

Anna er oprindelig uddannet folkeskolelærer. Hun begyndte sin journalistiske løbebane i 1994 på TV 2 Sporten i Odense. Her har hun primært fungeret som studievært, men også som kommentator ved blandt andet OL.

Desuden blev det til en sæson som vært på boligprogrammet ”Helt Solgt” og en kort afstikker til ”Go' Aften Danmark”.

Anna Louise Tranæs Didriksen er bosat på Djursland sammen med sin mand og tre børn. Her dyrkes den store hobby, islandske heste.

Mailadresse: andi@tv2oj.dk
 

Nick Horup

  Foto: Morten Rasmussen

Nick Horup er vært på TV 2 | ØSTJYLLANDs fodboldmagasin, Fodbold med Horup, hvor han hver uge stiller skarpt på de fire bedste østjyske fodboldklubber, Randers FC, AGF, AC Horsens og Silkeborg IF.

Efter i en årrække at have været ansat på TV 2 begyndte han i 2007 som redaktionschef på TV 2 | ØSTJYLLAND. Privat bor han i det sydlige Aarhus.

Fra sin tid på TV 2 er Nick Horup blandt andet kendt for gak gak-programmerne om Morten og Peter, der begge har Downs Syndrom. For disse programmer modtog Nick Horup i 2008 Hadsten Højskole Prisen, fordi han med programmerne "formåede at ændre på mange danskeres holdninger til det at være anderledes".

På TV 2 arbejdede Nick Horup både på Nyhederne og Sporten.
 

Thera Hoeijmans

  Foto: Morten Rasmussen

Thera Hoeijmans er vært på programmet Danmark Rundt, som optages på TV 2 | ØSTJYLLAND og sendes på samtlige TV 2-regioner i Danmark. Derudover er hun vært på forskellige andre programmer som Hanner & Huler, Mit Andet Jeg og Adrenalin i blodet. Hun har også været vært på shows og direkte tv-transmissioner som DM Festen og Krimimessen.

Inden hun kom til TV 2 | ØSTJYLLAND i 2014, har Thera Hoeijmans været vært på en række programmer på landsdækkende medier - blandt andet Eleva2ren på TV 2, TV 3 Express på TV 3 samt Sådan Ligger Landet og Lotto på DR1. Hun har desuden skrevet en række portrætter for ugebladet Alt for damerne.

Udover at arbejde som vært og journalist er Thera Hoeijmans også musiker. Hun har udgivet flere jazz-albums, senest i 2014 hvor albummet Another Mile blev sendt på gaden. Som helt ung var Thera Hoeijmans i begyndelsen af 90'erne sanger i den aarhusianske dance- og hip hop-gruppe Cut'N'Move.

Thera Hoeijmans har en bachelor i kunsthistorie fra Aarhus Universitet. Privat bor hun i Søby nær Odder.

Mailadresse: theh@tv2oj.dk
 

Søren Ø. Jensen

  Foto: Agnete Schlichtkrull

Privat er han gift og far til tre børn. Familien bor på et nedlagt landbrug nær Hornslet på Djursland sammen med hunden Alfa og fem får. Med jævne mellemrum har de også høns – når ræven kan lade dem være i fred.

Søren interesserer sig for næsten al slags friluftsliv til vands og til lands og spiller hygge-badminton en gang om ugen.

Mailadresse: soje@tv2oj.dk