TV 2 | Østjylland

Kom i erhvervspraktik på TV2 ØSTJYLLAND UNG

00:28

Interesserer du dig for at fortælle gode historier og nyheder på forskellige platforme? Kan du lide at optage video med både kamera og iPhone? Udnyt den unikke mulighed for at blive en del af TV2 ØSTJYLLAND UNG

På TV2 ØSTJYLLAND giver vi unge mennesker muligheden for at prøve kræfter med arbejdet i et moderne mediehus. TV2 ØSTJYLLAND UNG er din mulighed for at få en fantastisk oplevelse som erhvervspraktikant.

Praktikopholdet varer fra mandag til fredag, og tilbuddet gælder for de elever i skolernes 8., 9. og 10. klasse, der skal i erhvervspraktik.

Inden for mediebranchen sker der hele tiden noget nyt, og som erhvervspraktikant vil du få mulighed for at prøve kræfter med at fortælle historier og nyheder på mange forskellige platforme. Hos TV2 ØSTJYLLAND er mulighederne nemlig mange, og vi udkommer både på Facebook, Snapchat, Instagram, YouTube, tv og web.

I løbet af ugen skal TV2 ØSTJYLLAND UNG-redaktionen under kyndig vejledning selv optage, redigere og udkomme med indhold på flere platforme.

At arbejde i et mediehus er ofte tidskrævende, så regn ikke med, at du kan passe dine normale fritidsaktiviteter i praktikugen. Vi forventer, at du har lyst til at knokle, kan samarbejde og er nysgerrig på, hvad der rører sig i samfundet.

Der er lukket for ansøgninger til forårets TV2 ØSTJYLLAND UNG, men du kan allerede nu sende din ansøgning, hvis du ønsker at komme i betragtning til efterårets udgave af TV 2 ØSTJYLLAND UNG.  

Du kan sende din ansøgning til os på ung@tv2oj.dk

Skriv kort om hvem du er, og hvorfor du gerne vil i erhvervspraktik hos os. Husk også at skrive et telefonnummer, så vi kan kontakte dig.

Se her, hvad erhvervspraktikanter har produceret de seneste år​:​

Oktober 2016 

09:50 Luk video

April 2016

 

Oktober 2015

12:25

TV Teen - Østjylland set med unge øjne. Erhvervspraktikanter fra hele regionen prøvede i en uge i oktober 2015 kræfter med tv-nyhedsproduktion på TV 2 l ØSTJYLLAND. Resultatet er denne nyhedsudsendelse, hvor de unge selv er studieværter, reportere, fotografer og redigeringsteknikere.

Luk video

Marts 2015

 

10:25

TV Teen - Østjylland set med unge øjne. Erhvervspraktikanter fra hele regionen prøvede i en uge i marts kræfter med tv-nyhedsproduktion på TV 2 l ØSTJYLLAND. Resultatet er denne nyhedsudsendelse, hvor de unge selv er studieværter, reportere, fotografer og redigeringsteknikere.

Luk video