26-årige Joachim Kastberg har startet sin egen isproduktion

I serien om Østjyske madproducenter skal vi nu til Silkeborg. Her skal vi møde 26-årige Joachim Kastberg, der lige siden han var knægt har været vild med is. Nu har han startet sin egen isproduktion i Silkeborg med daglig hjælp fra den nærmeste familie. Vi henter friske rabarber i forældrenes frugt- og grøntbutik og nymalket mælk i Hinge til Joachims favoritis.
Udgivet 28. november 2016

Mød din mad

Er der hindbær i hindbærbrusen? Hvordan bælger man en ært? Og kan en ustresset og sund opvækst smages i kalvekødet?

Det er bare nogle af de spørgsmål, som Anna Louise Tranæs Didriksen forsøger at få besvaret i programserien Mød Din Mad.

Mød Din Mad fortæller også historier om livet som fødevareproducent i Østjylland. Hvilke muligheder knytter sig til det østjyske og hvilke udfordringer?

Følg blandt andet processen fra ko til kræs på Osteriet Hinge, når der fremstilles en helt speciel råmælksost. Og kør med, når Morten Aleksandersen i pendulfart fragter rødkål mellem den fædrene gård og konservesfabrikken på Samsø.