Arla klar med gastronomi til østjyder
Nyt flagskib med unikke mejeriprodukter åbner i dag
Prisvindende oste, unikke mejeriprodukter og udvalgte varer fra toppen af dansk gastronomi. Det er bare nogle af de lækkerier, som østjyderne kan gå ombord i, når Arla Unikas nye flagskibsbutik åbner i dag.
Arla Unika ønsker med den nye butik at skabe en østjysk gastrodestination, hvor nysgerrige madentusiaster kan blive klogere på samspillet mellem de forskellige produkter.
Første mulighed for det er torsdag den 15. oktober, hvor Arla Unika sammen med Cold Hand Winery fra Randers byder indenfor til et mini-seminar med fokus på et af tidens helt store emner inden for gastronomien, nemlig food pairing.
Dagen efter, fredag den 16. oktober, er der igen fokus på food pairing, når Lukas Hohwü fra ølbaren Fermentoren deler ud af sin store viden om øl og giver råd til, hvordan man kan kombinere øl og ost til en spændende og velsmagende menu. Prisen er igen 75 kroner per deltager, og der er plads til 15. Tilmelding og yderligere info om begge arrangementer ved henvendelse i butikken.