Vi anvender cookies!

tv2oj.dk anvender cookies til at give dig en god oplevelse og til at indsamle statistik, der kan forbedre brugeroplevelsen. Læs mere

Valentins Dag

14. februar 2012

Videoarkiv

Det er Valentins Dag. Dagen hvor det er skik at unge elskende sender hinanden gaver og kærlighedsbreve. Men kærligheden har som bekendt ingen alder, og den romantiske tradition har også vundet indpas i de voksnes rækker.

streg 1000px grafik aug11

Programmer

Alle vores nyhedsudsendelser finder du i videoarkivet ovenfor.

Programmer som fx Kurt Kom Forbi, Vild Med Dyr og Gods & Gummistøvler finder du på programmernes egne sider. Klik på linkene til programmerne nedenfor.
streg1000pxgrafik garfik

Programoversigt

Arrowleft
onsdag 20. august
Arrowright
Smagen af Østjylland Ilse Made program pgm
SMAGEN AF ØSTJYLLAND
I dette afsnit af Smagen af Østjylland er Marie Frank taget til Samsø, hvor hun har sat kokken Kasper Gaard stævne. Han arbejder i køkkenet hos Ilse Made, men det er ikke i hotellets restaurant, Marie Frank finder ham i første omgang - Kasper Gaard leder nemlig efter smagen af østjylland ved Samsøs strandkant. Derefter tager han Marie med hen til Samsøs Naturskole, da de her har sørget for at få slagtet rettens hovedingrediens. Alt imens Kasper Gaard og Marie Frank tilbereder retten får vi historien bag Kasper Gaards mange tatoveringer, vi får forklaringen på, hvordan det kan være, at Kasper Gaard dukker op i et engelsk tv-program på receptionens fjernsynsskærm, og vi finder ud af, hvorfor sommerhotellet hedder Ilse Made. (Sendt første gang 28.10.2013)
streg1000pxgrafik garfik