Vi anvender cookies!

tv2oj.dk anvender cookies til at give dig en god oplevelse og til at indsamle statistik, der kan forbedre brugeroplevelsen. Læs mere

Rockrødder

18. januar 2012

Videoarkiv

Den 1. februar er der premiere på det nye TV 2 ØSTJYLLAND. Vi får vores helt egen tv-kanal, hvor vi vil sende masser af østjysk tv. I et af de mange NYE programmer har Frans Novak gravet ned til rødderne af den østjyske rock-historie.

streg 1000px grafik aug11

Programmer

Alle vores nyhedsudsendelser finder du i videoarkivet ovenfor.

Programmer som fx Kurt Kom Forbi, Vild Med Dyr og Gods & Gummistøvler finder du på programmernes egne sider. Klik på linkene til programmerne nedenfor.
streg1000pxgrafik garfik

Programoversigt

Arrowleft
torsdag 21. august
Arrowright
Arkitektur'en arkitekturen Gl. Ry kirke sognegård og børneaktivitetshus i Silkeborg den kreative skole program
ARKITEKTUR'EN
Arkitektur'en besøger bygninger og ejendomme i Østjylland, hvor kendte som ukendte arkitektoniske værker, tendenser og strømninger kommer på dagsorden, når en østjysk arkitekt viser rundt. I dag handler programmet om, hvordan man bygger et nyt byggeri tæt på noget gammelt - uden at skæmme de gamle bygninger. Hvordan det gøres bedst fortæller Anders Kærsgaard fra Aarstiderne Arkitekter, når han viser os rundt i Østjylland. Henholdsvis til Den Kreative Skole i Silkeborg og til en ny Sognegård i Gl. Rye, som rummer en historie om et helt fantastisk sammentræf. (Sendt første gang 26.03.2014)
streg1000pxgrafik garfik