Vi anvender cookies!

tv2oj.dk anvender cookies til at give dig en god oplevelse og til at indsamle statistik, der kan forbedre brugeroplevelsen. Læs mere

Topkamp i Odder

10. november 2011

Videoarkiv

I aften skulle Odder Håndbold forsvare sin position mod divisionens nummer to fra Esbjerg

streg 1000px grafik aug11

Programmer

Alle vores nyhedsudsendelser finder du i videoarkivet ovenfor.

Programmer som fx Kurt Kom Forbi, Vild Med Dyr og Gods & Gummistøvler finder du på programmernes egne sider. Klik på linkene til programmerne nedenfor.
streg1000pxgrafik garfik

Programoversigt

Arrowleft
onsdag 20. august
Arrowright
Smagen af Østjylland Ilse Made program pgm
SMAGEN AF ØSTJYLLAND
I dette afsnit af Smagen af Østjylland er Marie Frank taget til Samsø, hvor hun har sat kokken Kasper Gaard stævne. Han arbejder i køkkenet hos Ilse Made, men det er ikke i hotellets restaurant, Marie Frank finder ham i første omgang - Kasper Gaard leder nemlig efter smagen af østjylland ved Samsøs strandkant. Derefter tager han Marie med hen til Samsøs Naturskole, da de her har sørget for at få slagtet rettens hovedingrediens. Alt imens Kasper Gaard og Marie Frank tilbereder retten får vi historien bag Kasper Gaards mange tatoveringer, vi får forklaringen på, hvordan det kan være, at Kasper Gaard dukker op i et engelsk tv-program på receptionens fjernsynsskærm, og vi finder ud af, hvorfor sommerhotellet hedder Ilse Made. (Sendt første gang 28.10.2013)
streg1000pxgrafik garfik